Bedrijf in verwarming, sanitair & ventilatie

CENTRALE VERWARMING

Versanico levert en plaatst alle soorten centrale verwarming volgens de hoogste kwaliteitsnormen uit de sector. Doordat wij beschikken over een een eigen team van professionele plaatsers, kunnen wij een feilloze installatie en na-service waarborgen.


SANITAIRE INSTALLATIES

Sanitaire installaties worden van a tot z door ons aangelegd en afgewerkt. Wij werken met de betere merken uit de sector, hierdoor brengen wij elk sanitair-project tot het gewenste einde. Versanico beschikt over verschillende gediplomeerde loodgieters.


AIRCO

Om de temperatuur tijdens de warmere dagen onder controle te houden kan u overwegen een professionele airco te laten plaatsen. Airco is vandaag geen luxeproduct meer, maar is noodzakelijk in bv kantoorgebouwen. Versanico zorgt voor een plaatsing mét kennis van zaken!


VENTILATIE

Sinds enkele jaren moet uw woning aan verschillende vereisten voldoen wat betreft ventilatie. De specialisten van Versanico stellen een ventilatieplan op en bouwen de nodige systemen in in uw woning, zodat u beschikt over een optimale ventilatie.


WARMTEPOMPEN

Een warmtepomp is een systeem dat net als een CV-installatie of zonnecollector het huis kan voorzien van verwarming en warm water. Een warmtepomp kan bovendien ook koelen. Warmtepompsystemen zijn duurzaam. Het rendement voor verwarming kan oplopen tot 140 procent. De bron van warmte is bovendien onbeperkt en kosteloos beschikbaar: grond- en oppervlaktewater, buitenlucht en ventilatielucht.
 
De bedrijven van Groep Versmissen zijn Kempisch Verankerd. Niet alleen ligt onze bakermat in de Kempen maar tevens dragen wij al jarenlang met fierheid de kempische volksaard uit, dit steeds met een nuchtere kijk op de zaak, een stevige dosis werklust en gezond verstand.