Voor particulier, industrie & projectontwikkeling

Versanico werd in 2009 opgericht na jarenlange ervaring in HVAC- en sanitaire sector. Wij zijn gevestigd in de Industriezone Koeybleuken te Turnhout maar ons werkgebied bevindt zich in gans België.

Bij Versanico kan u terecht voor klassieke verwarmingsinstallaties, sanitaire installaties en airco, alsook voor ventilatie in nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten.

Versanico voorziet verwarming, sanitair en ventilatie aan particuliere woningen, maar vooral aan niet-residentiële toepassingen zoals kantoren, industrie en appartementegebouwen.

Bij Versanico primeert de kwaliteit. U kan dan ook rekenen op de goede service van onze eigen techniekers voor onderhoud en herstelling van uw installatie. Zij zijn reeds meer dan 20 jaar actief en scholen zich regelmatig bij. Ons team bestaat momenteel uit verschillende mensen met ieder hun eigen specialisatie. Ons personeelsbestand wordt steeds verder uitgebreid om aan de vraag van onze klanten te blijven voldoen.


 
De bedrijven van Groep Versmissen zijn Kempisch Verankerd. Niet alleen ligt onze bakermat in de Kempen maar tevens dragen wij al jarenlang met fierheid de kempische volksaard uit, dit steeds met een nuchtere kijk op de zaak, een stevige dosis werklust en gezond verstand.